Nieuwsbericht

Nieuwe ronde trainingen basismodule Positieve Gezondheid

Profielfoto van J Heinrich
15 mei 2023 | 1 minuut lezen

Positieve Gezondheid, ook wel de brede blik op gezondheid, wordt door meer en meer professionals omarmd. Het daadwerkelijk in praktijk brengen van het gedachtengoed, vanuit welk perspectief dan ook, is echter in je dagelijkse werk best een uitdaging. Een training kan je daarbij helpen!

Na het succes van de eerste ronde trainingen basismodule Positieve Gezondheid in gemixte groepen, gaan we hier in het najaar van 2023 mee door! We hebben hiervoor samenwerking gezocht met Landstede Groei Opleidingen. Door trainingen regionaal met open inschrijving aan te bieden, versterken we verbindingen en werken we meer toe naar het spreken van één en dezelfde taal. Professionals uit verschillende domeinen en organisaties komen zo rondom het gedachtengoed van Positieve Gezondheid bij elkaar. Dit kan ook een positieve spin-off geven op andere vlakken.

Subsidie

Om deelname aan deze gemixte groepen te stimuleren kunnen we professionals uit verschillende domeinen en organisaties die werkzaam zijn in de regio IJsselland* (of minimaal 75% van hun tijd) €100,- subsidie geven. In plaats van €450,- betaal je dan als deelnemer €350,-. Een advies uit de eerste ronde is om samen met een collega de training te volgen, zodat je na afloop meer houvast hebt om een beweging in gang te zetten binnen je eigen organisatie. Ben je benieuwd naar de ervaring van een deelnemer uit 2022? Lees dan hier haar blog.

Training basismodule Positieve Gezondheid

Wil je graag werken vanuit een brede blik op gezondheid en ben je op zoek naar een trainingsmogelijkheid met open inschrijving en een gemixte groep deelnemers? Grijp dan nu je kans en maak gebruik van de korting[1]. Meer informatie over de inhoud van de training en de trainingsdata vind je op https://www.groeiopleidingen.nl/vakgebieden/sportief-gastvrij/training-werken-met-positieve-gezondheid/ Hier kun je je tevens inschrijven. Vul daarbij in het opmerkingen vak in dat je werkzaam bent in regio IJsselland. 

Vragen?

Neem dan gerust contact op met Judith Heinrich via j.heinrich@ggdijsselland.nl of 06 – 12 98 76 50   

*Regio IJsselland omvat de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

 

[1] Er is voor maximaal 32 deelnemers subsidie beschikbaar