Nieuwsbericht

28 november is er voor Overijssel weer een spreekuur mens en maatschappij van het VSB fonds

Zoek je financiële ondersteuning voor je maatschappelijke initiatief? Leg dan je idee voor bij de regioadviseurs van het VSB-fonds tijdens het spreekuur Mens en Maatschappij Overijssel  op 28 november 2022 

Profielfoto van Ruth Deddens
5 november 2022 | 1 minuut lezen

Heb jij een goed idee die de samenleving in Overijssel socialer en inclusiever maakt? En zoek je daar financiering voor? Meld je dan aan voor het spreekuur Mens en Maatschappij op 28 november! Het VSBfonds heeft voor dit jaar in Overijssel nog ruimte voor aanvragen Mens en Maatschappij. Je kunt tijdens het spreekuur jouw idee toelichten bij  Brigitte Coté en Guus Pengel, de regioconsulenten van het VSB fonds. Zij zitten in Deventer klaar om je vragen te beantwoorden en zij kijken met jou mee of jouw idee binnen de doelstelling en voorwaarden van het VSBfonds past. Ook geven ze je tips hoe je jouw aanvraag het beste kunt opstellen. Om te voorkomen dat je teleurgesteld wordt is het goed om voorafgaande aan je aanvraag of opgave voor het spreekuur de website van het VSBfonds te bekijken met criteria voor  sociale projecten Doe vervolgens de quickscan. Deze geeft je een indicatief antwoord op de vraag of jouw project aansluit bij het donatiebeleid van het VSB. 

Voor meer informatie over het spreekuur of voor opgave voor het spreekuur kun je mailen naar info@geluksacademie.org of bellen naar Ruth Deddens 06-41648534. Opgeven kan tot 21 november.