Nieuwsbericht

Informatie over digitale activiteiten voor ouderen in Twente

De stichting Ouderenactiviteiten Twente heeft het afgelopen jaar een website gemaakt met als doel alle digitale activiteiten en daaruit voortvloeiende ervaringen met elkaar te delen.

Wij richten ons hierbij op individuele ouderen, haar organisaties en instellingen, die met en voor ouderen werken en gebruik maken van digitale middelen op het terrein van communicatie en activiteiten.
Wij willen graag uw activiteiten en ervaringen delen.

Profielfoto van Bert Rauwerdink
21 oktober 2022 | 1 minuut lezen

Om dit doel te bereiken hebben wij de website ouderenactiviteitentwente.nl reeds gerealiseerd en deze bestaat uit een ‘portaal’ waarop u zelf uw initiatief en / of activiteit uitgebreid kunt toelichten en vermelden en daarbij senioren kunt stimuleren om die digitale vaardigheden aan te leren en uit te voeren, zodat de eigen regie / zelfstandigheid wordt bevorderd.

Na het invullen van een formulier worden er koppelingen gerealiseerd naar uw organisatie, de activiteit(en) en de agenda op de website. U kunt natuurlijk ook alléén uw activiteit(en) vermelden in onze agenda. Bovenstaande activiteiten worden dan geplaatst in de daarvoor ingerichte rubrieken.

 

Mocht u meer willen weten over de website, onze werkwijze en hoe u deel kunt nemen aan het ‘portaal’? Stuur een mail aan info@ouderenactiviteitentwente.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Namens het bestuur Stichting Ouderenactiviteiten Twente,
Bert Rauwerdink