Nieuwsbericht

Kennisfestival Eenheid in de zorg

4 mei 2022 | 1 minuut lezen

Leuk nieuws! Ik ben 10 mei spreker op het ‘Eenheid in de Zorg - kennisfestival’.
Op een prachtige locatie: Klooster De Zwanenhof in Zenderen. Misschien ook iets voor jou? Omdat er heus echt gewoon muziek in de zorg zit. Een festival over gezond verstand gebruiken. Hoe mooi is dat?

Er is een heel vol en interessant programma samengesteld waarin in een echte festivalsfeer kennis met elkaar wordt gedeeld, maar er is ook theater, muziek en lekker eten en drinken. En als je een ticket koopt (voor 50,-) mag je gratis iemand meenemen die het volgens jou verdient.

Het programma? Dat zie je op de website. Maar behalve ikzelf staat bijvoorbeeld ook Bataclan overlever Ferry Zandvliet op het podium met zijn aangrijpende verhaal. En wat dacht je van Carl Verheijen. Zijn verhaal sluit precies aan op het thema van het festival ‘Hoe kunnen we naast goede zorg, ook steeds meer gezondheid organiseren in een regio. En dat dan ook duurzaam betalen, organiseren en monitoren?’. Cabaretière, actrice, columniste en presentatrice Funda Müjde raakte in 2007 betrokken bij een ernstig verkeersongeluk. Zij vertelt haar verhaal met tomeloze energie. Amma Asante van de landelijke cliëntenraad over ‘Gelijke kansen voor iedereen’. Marieke Willems met een geaccrediteerde OZO-lezing.  Professor dr. Nico L.U. van Meeteren over omdenken met zijn betoog ‘Eenheid úit de zorg’. Michel van Schaik is er, maar ook Gerben van Ommeren, Karin Hagoort, Jos Koppelaar, dementie Twente en vele, vele anderen.

Leuk als jij er ook bij kunt zijn. Vanuit de provincie Overijssel mogen wij 25 gratis toegangskaarten weggeven.
Kaarten reserveer je hier. Voor een gratis toegangskaart gebruik je de kortingscode OZO. 

Hopelijk zien we elkaar op 10 mei.

Hartelijke groet,

Roy de Witte
Gedeputeerde provincie Overijssel voor de portefeuille Leefbaar Platteland, Cultuur en Sociale Kwaliteit

NieuwsVraag & AntwoordTools