Nieuwsbericht

31 maart presentatieavond Toekomstvisie Dijkerhoek

17 maart 2022 | 1 minuut lezen

De eerste resultaten van de werkgroepen, die aan de slag zijn gegaan met de Toekomstvisie van Dijkerhoek, worden op 31 maart gepresenteerd. In Dijkerhoek, gemeente Rijssen-Holten, hebben Buurtvereniging Dijkerhoek en het Kulturhus Dijkerhoek het initiatief genomen om een werkdocument met een toekomstvisie voor Dijkerhoek op te stellen. Het visieproces vindt plaats onder begeleiding van Stimuland.

Na de aftrap is er door werkgroepen verdere invulling gegeven aan de conceptversie van de visie. De toekomstvisie is van en voor Dijkerhoek. De initiatiefnemers zijn blij dat vele Dijkerhoekers vanuit de werkgroepen meedenken. Tijdens de presentatieavond vertellen de werkgroepen de stand van zaken m.b.t. de thema’s: Wonen, Kulturhus, Welzijn & Voorzieningen, Energie & Duurzaamheid. Aanwezigen horen waarmee ze aan de slag zijn gegaan en welke top 5 aan kansen ze zien. Daarbij dagen de werkgroepen de aanwezigen uit om een reactie te geven op de planvorming.

De presentatieavond vindt plaats in het Kulturhus Dijkerhoek op 31 maart om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk 28 maart op info@kulturhusdijkerhoek.nl. Meer lezen over de plannen: www.kulturhusdijkerhoek.nl/ontwikkelingen/.