Nieuwsbericht

Frissere uitstraling en meer interactie op platform ASK Overijssel

4 juni 2019 | 1 minuut lezen

Het platform ASK Overijssel krijgt een nieuwe impuls. Na een pilotperiode in 2018 wordt het platform, dat Overijsselaars over actuele thema’s met elkaar in contact te brengt, nu doorontwikkeld. Thema’s als leefbaarheid, wonen, sport & bewegen zullen de boventoon blijven voeren, maar dit gebeurt in een ander jasje en wellicht ook onder een andere naam.

Mogelijke naamswijziging
ASK Overijssel is een platform dat Overijsselaars die over bepaalde thema’s meer willen weten of vragen hebben met elkaar in contact brengen. Echter is de werktitel ASK (Alliantie Sociale Kwaliteit) dan misschien niet het meest aansprekende term voor de gemiddelde bezoeker. Daarom wordt op dit moment een naamswijziging overwogen. Snel meer hierover! 

Nieuwe tools op platform
Het ASK Platform is een vooruitstrevend platform, maar de ontwikkelingen in de online wereld gaan razendsnel. Vandaar dat in  de komende periode een aantal nieuwe tools geïntegreerd worden in dit online platform. Een aantal kleinere wijzigingen zijn inmiddels al doorgevoerd. Zo hebben de items nieuws, agenda en downloads een frissere opmaak gekregen en zijn ze praktischer ingericht. De komende periode volgen er nog meer wijzigingen, waardoor het platform een interactievere, frissere en dynamischere uitstraling krijgt. Ook krijgt iedere bezoeker een online platform te zien dat aansluit bij zijn of haar interesses door middel van personalisatie. En zelfs toespitsing op regioniveau binnen Overijssel wordt mogelijk.   

Inzet andere mediakanalen
Ook gaat ASK Overijssel andere kanalen inzetten om de Overijsselaars te bereiken en te betrekken bij het online platform. Hier gaan onder andere diverse social media kanalen en nieuwsbrieven op maat voor ingezet worden. Ook wordt er meer content geplaatst in de vorm van blogs en vlogs. Zo hoopt het online platform een breder publiek aan te spreken. Voornaamste doelen zijn om meer mensen naar het platform te trekken en uiteindelijk meer interactie te krijgen op het platform. 

Meer weten over het ASK
Heb je leuke ideeën of vragen over het platform ASK Overijssel, neem dan contact op met Jarno Vedders (0641826515). Op 21 juni wordt tijdens het Sociale Kwaliteit congres in Zwolle een eerste indruk gegeven van het vernieuwde ASK Overijssel platform.

 

NieuwsVraag & AntwoordThema'sTools