Nieuwsbericht

Webinar: Hoe betaal je als ontmoetingsplek duurzame maatregelen

Profielfoto van Atelier Maatschappelijk Vastgoed
1 december 2021 | 1 minuut lezen

Het Atelier Maatschappelijk Vastgoed en de provincie Overijssel ontwikkelen een programma met een vijftal webinars over verschillende onderwerpen waar jij als bestuurder van een ontmoetingsplek mee te maken hebt. Zo gaan we in januari graag met je in gesprek over het optimaliseren van je verdienmodel. Op 13 december om 19:30 uur trappen we af met een ander actueel thema; Verduurzaming van je gebouw en het vinden van geld om hier ook echt stappen mee te kunnen zetten.  Je bent van harte welkom!

Financiering rond krijgen
Over een paar jaar verplicht de overheid dat al het maatschappelijk vastgoed minimaal een bepaald energielabel moet hebben. Laat je niet verrassen en begin op tijd met de verduurzaming.  We nemen je mee in de mogelijkheden op financieel gebied.  Maar hoe betaal je dat? De financiering rond krijgen is voor ontmoetingsplekken een flinke klus. De provincie biedt hulp, bijvoorbeeld met het ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed en we vertellen je ook graag over andere mogelijkheden en hoe collega-besturen dit aanpakken. Heb jij een goede tip? Ook daar is ruimte voor.   

Mogelijkheden en kansen 
We hebben voor deze avond een programma samengesteld met praktische info, concrete voorbeelden en handige tips. Ook maken we ruimte voor een goed gesprek (zover als dat online kan) en maken we kennis met de mensen van Het Atelier. Kom ook en meld je aan voor het webinar op 13 december van 19:30 uur – 21:00 uur.

Deelnemen is gratis, wel even aanmelden. Je ontvangt de link op maandagochtend 13 december voor de lunch.