Nieuwsbericht

Noaberhoes Activiteiten

Profielfoto van Robert Ros
27 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Zoals FC Twente het “Scoren in de wijk” kent en Heracles “Een glimlach op ieders gezicht”, zo kent Rood Zwart zijn “Noaberhoes Activiteiten”. Met deze maatschappelijke poot van onze vereniging laten we ons sociale hart spreken, zoals we dat ook in onze statuten hebben bedoeld.

De Noaberhoes Activiteiten zijn sociaal maatschappelijke activiteiten die in en om het Noaberhoes plaatsvinden. Initiatiefnemer en regievoerder van de Noaberhoes Activiteiten is de voetbalvereniging Rood Zwart. De Noaberhoes Activiteiten worden samen met vele andere verenigingen en organisaties tot stand gebracht. Om mee te doen aan deze activiteiten hoef je geen lid te zijn van Rood Zwart. Iedereen kan meedoen. De Noaberhoes Activiteiten zijn er voor alle inwoners van Delden (en omgeving), jong en oud, met of zonder beperking.

 

De belangrijkste basis voor deze activiteiten wordt gevormd door heel, heel veel vrijwilligers. Dankzij de passie en inzet van deze vrijwilligers blijven de activiteiten laagdrempelig en betaalbaar. Onze lokale gemeenschap wordt er een stuk mooier door.

 

Binnenkort gaat de site www.noaberhoes.com de lucht in. Hierop zijn al die mooie activiteiten te zien: voor wie ze bedoeld zijn, wanneer ze gehouden worden en waar nadere informatie kan worden verkregen.