Nieuwsbericht

Inschrijving Kern met Pit 2022 geopend

Profielfoto van Jarno Vedders
10 september 2021 | 1 minuut lezen

Heb je een goed idee voor de buurt bedacht? Dan is het tijd voor actie!  Kern met Pit is een initiatief van KNHM Foundation en helpt al meer dan 40 jaar bewonersinitiatieven door heel Nederland. Van een beweegroute in de wijk tot een buurtmusical. Deelnemen aan met Kern met Pit biedt een aantal interessante voordelen:

  • Deelname als bewonersinitiatief is kosteloos
  • Gratis coaching van een adviseur
  • Volgen van workshops met interessante onderwerpen voor jouw burgerinitiatief
  • 1.000,- euro (extra) als je je project in een jaar realiseert
  • Je ontvangt als je meedoet met je initiatief het predicaat "Kern met Pit"

Hoe inschrijven?
In schrijven kan t/m 31 oktober 2021. Iedereen die graag iets moois van zijn of haar buurt of wijk wil maken en daar een goed idee voor heeft, kan zich aanmelden op www.kernmetpit.nl 

Selectie per provincie
Per provincie is een maximum aantal projecten dat kan meedoen. Na je inschrijving nemen we indien nodig contact op voor aanvullende informatie. Als je bewonersinitiatief is toegelaten, krijg je een uitnodiging voor de Kern met Pit dag in januari. 

Aan de slag
Op 22 januari 2022 komen alle projecten samen. Daarna ga je aan de slag met jouw buurt om je droomproject waar te maken. 

 

Meld je bewonersinitiatief aan op www.kernmetpit.nl 

Profielfoto van Miranda Mulder
30 september 2021
Profielfoto van Miranda Mulder
30 september 2021

Mooi dat je dit deelt Jarno! Ik plaats het in onze wekelijkse pagina 'meedoen in Borne' in de huis-aan-huis krant. Hoop dat er (weer) een Borns initiatief mee gaat doen!