Nieuwsbericht

Opening bootcampveld Hoonhorst

4D-makelaar Karola Schröder ondersteunt meerdere initiatieven in haar regio. Een ervan is het onlangs geopende bootcampveld in Hoonhorst. Initiatiefnemer Claudia Lubberts beschrijft hoe dit idee realiteit werd

21 juli 2021 | 2 minuten lezen

Tekst: Claudia Lubberts

In 2017 heb ik het concept van Annie Schuurman overgenomen, Annie  gaf les bij haar thuis in de kelder, zodat vooral dames uit Hoonhorst gezellig een uurtje samen konden sporten. Dat concept heb ik overgenomen, waarbij ik een fitnessruimte kon gebruiken in de Potstal, die ik vernoemd heb naar Annie Schuurman, nl Any Fitness. Samen sporten op uitgeleende sportapparatuur! denk hierbij aan roeiapparaten, spinning bikes en crosstrainer die thuis stonden te verstoffen en hier een 2 de leven kregen. Hiervoor in de plaats kreeg degene die een apparaat inleverde een strippenkaart van 10 x trainen.

Ik de zomer van 2017 zijn we  als Any fitness begonnen met het geven van bootcamplessen waarbij Helen mij hielp met lesgeven.  Ik ‘s avonds door de straten van Hoonhorst en de speelplaatsen die ik gebruikte om de oefeningen uit te voeren. Helen gaf elke woensdagmorgen les in het “Lubbers bosje”, en de zandweg langs de voetbalvelden. Helen had altijd haar auto vol liggen met kettlebells, touwen,dumbells dat ze geen ruimte meer had om haar boodschappen te vervoeren….. Dit was niet meer vol te houden….We wilden graag een eigen bootcamp locatie met eigen opbergruimte.

Vorig voorjaar, tijdens corona, kregen we de vraag of we voor de kinderen van de basisschool bootcamplessen konden verzorgen (die mochten toen alleen nog samen sporten) hadden we zoveel animo dat we Robert erbij gevraagd hebben om ons te helpen. Deze samenwerking beviel zo goed ,dat smaakte naar meer!  Met z’n drieën besloten we om de bootcamplessen uit te breiden, en gingen we op zoek naar een vaste locatie.

We kwamen al gauw erachter dat dit veldje, ideaal was voor onze bootcamplessen. We  hebben contact gezocht met Tennisvereniging ,Voetbalvereniging , de Gemeente Dalfsen  en Plaatselijk Belang en ons plan bij hen voorgelegd ,deze waren gelijk super enthousiast.

Om dit plan financieel te realiseren hebben we contact gezocht met Gemeente Dalfsen, Provincie Overijssel en Stimuland, die ons door middel van het project 4D gesteund hebben.

 

De eerste stap is gezet. Het veldje is gebruiksklaar gemaakt , eerste stellage is geplaats en de container voor materiaal opslag is neergezet. Ons plan nu nog is om een groot stellage te plaatsen waar men met veel personen tegelijk aan kan gaan trainen, zie tekening container, dit willen we graag eind dit jaar nog realiseren en zijn dus nog op zoek naar sponsors! Wil je al een kleine bijdrage leveren, dan kun je bij ons bootcampkleding aanschaffen. Zie kleding aan het rek.

Tot slot wil ik iedereen hartelijk bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om ons plan te realiseren.

Via onderstaande link zijn foto's te zien van de opening van deze Bootcamp locatie in Hoonhorst
https://www.dalfsennet.nl/nieuws/413552/grandioze-opening-bootcamp-hoonhorst.html

23 juli 2021

Wat een mooie Bootcamp locatie hebben jullie gerealiseerd in Hoonhorst!

NieuwsVraag & AntwoordThema'sTools