Nieuwsbericht

VSBfonds zoekt ideeën tegen discriminatie en vooroordelen!

5 mei 2021 | 1 minuut lezen

Allerlei groepen mensen in onze samenleving worden door vooroordelen en discriminatie beperkt in hun doen en laten. Angst en onzekerheid over de toekomst kunnen vooroordelen en discriminatie versterken. Een zondebok is dan snel gevonden. Het is in deze tijd belangrijk om ons solidair te voelen met elkaar. Ongeacht leeftijd, afkomst, sekse, seksuele voorkeur, religie, functiebeperking en sociaaleconomische status. En dat we met elkaar in verbinding moeten blijven, nu en na de coronacrisis. Heeft u een goed idee tegen discriminatie en vooroordelen? Stuur dan voor 4 juli uw idee in bij het VSB fonds en maak kans op een donatie voor uw project !

Uw idee kan gaan over het tegengaan van allerlei vormen en uitingen van discriminatie, vooroordelen en achterstelling: leeftijd, afkomst, sekse, seksuele voorkeur, religie, functiebeperking en lage sociaal economische status. Of het tegelijk optreden van verschillende vormen en uitingen van discriminatie. Het tegengaan hiervan zien wij als een belangrijke stap op weg naar een gelijkwaardige samenleving.

Ga naar https://www.vsbfonds.nl/discriminatie-vooroordelen  voor meer informatie en de procedure. 

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Sue van Soest.
Mail svansoest@vsbfonds.nl
Bel 030 - 2303329

Vragen omtrent dit formulier, de tijdsplanning en andere logistieke en administratieve vragen kunt u stellen aan Olga Parkhomova.
Mail Oparkhomova@vsbfonds.nl
Bel 030 – 2303325.

Of stuur uw vraag per mail aan discriminatie@vsbfonds.nl.

NieuwsThema'sTools