Nieuwsbericht

Spreekuren VSB-fonds

2 april 2021 | 1 minuut lezen

Werkt u aan een nieuw maatschappelijk of cultureel initiatief, en bent u voor de realisering daarvan op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Maak dan gebruik van de online spreekuren die het VSB-fonds houdt de komende maanden op 6 april, 4 mei en 1 juni.

U krijgt hier de gelegenheid om uw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, via een videoverbinding aan de regionale adviseurs Brigitte Coté en Guus Pengel van het VSB-fonds te presenteren (te ‘pitchen’). Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven Brigitte en Guus feedback. Daardoor weet u of het idee of project mogelijk past bij het donatiebeleid van het VSB-fonds. 

U kunt zich aanmelden via site van het VSB-fonds https://www.vsbfonds.nl/over-vsbfonds/contact/overijssel-utrecht-en-flevoland

Aanvragen beneden de 10.000 euro met een looptijd van maximaal een jaar kunt u via Donatie op Locatie indienen. Aanvragers die hiervoor in aanmerking komen worden vervolgens door Brigitte en Guus uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Die vinden meestal op locatie plaats, maar in verband met Corona zal de eerstvolgende gespreksronde 29 april online plaats vinden. Door het directe contact is het gemakkelijker om snel tot de kern te komen. Dat maakt dat de adviseurs sneller kunnen beslissen of u in aanmerking komt voor de donatie. U kunt hiervoor een donatieverzoek indienen via het online aanvraagformulier dat u kunt vinden op de site van het VSB-fonds.  De regioadviseurs streven ernaar binnen twee werkweken na het gesprek de aanvragers te laten weten of ze een donatie krijgen van VSBfonds. Aanvragen die voor 8 april ingediend zijn worden voor gespreksronde van 29 april uitgenodigd. 

Voor meer informatie kunt u  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur bellen naar tel. 030 230 3308 of mailen naar  infoflevolandutrechtoverijssel@vsbfonds.nl

NieuwsThema'sTools