Nieuwsbericht

Deel je initiatief op dit platform

2 februari 2021 | 1 minuut lezen

In Overijssel zijn er talloze bewonersinitiatieven en maatschappelijke initiatieven. Door kennis en ervaring met elkaar te delen, inspireer je anderen bij hun bewonersinitiatieven. Dit delen kan uitstekend op dit platform: Samen Voor Elkaar Overijssel.

Hoe kun je een bewonersinitiatief of maatschappelijk initiatief delen?
> Log in op dit platform, dit kan rechtsboven (als je voor het eerst inlogt, dien je je eerst te registreren. Dit is eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag)
> Op iedere willekeurige pagina op dit platform verschijnt dan de button "Plaats een post". Klik deze aan en kies "nieuwsbericht". 
> Vervolgens kun je je initiatief omschrijven. Eventueel kun je er ook een foto bij plaatsen (of een foto kosteloos uit de fotobibliotheek halen). De foto bij dit bericht is bijvoorbeeld ook uit de fotobibliotheek
> Sla vervolgens het bericht op en binnen enkele minuten wordt het zichtbaar op dit online platform

Doordat je bent ingelogd, heb je de beschikking over meer informatie op dit platform. Zo krijg je extra tips en adviezen. Ook krijg je een totaaloverzicht van alle subsidies en fondsen die er zijn op het gebied van bewonersinitiatieven en maatschappelijke initiatieven. Heel handig om de financiering rond te krijgen van jouw project

Kortom: deel je initiatief met anderen en inspireer elkaar om ieder project met succes van de grond te krijgen

NieuwsThema's