Nieuwsbericht

Het volledig Coronaproof inrichting van het sportcomplex van voetbalvereniging HHC-Hardenberg

21 januari 2021 | 1 minuut lezen

Al snel na de uitbraak van de crisis hebben we als vereniging met een werkgroep van ruim 40 vrijwilligers ingesteld die de gevolgen van de coronacrisis voor alle geledingen van club in beeld brengen. Vanuit alle lagen van de club wordt meegedacht en gewerkt om binnen alle richtlijnen en mogelijkheden te blijven voetballen en bewegen. 

Deze coronawerkgroep stelt protocollen, regels en richtlijnen op en neemt fysieke maatregelen om Coronaproof te kunnen sporten op sportpark de Boshoek. Veel werk wordt verzet door onze vrijwilligers en sponsoren, dagelijks coronacoördinatoren en coronastewards op het sportcomplex om toezicht te houden en regels te verduidelijken, fysieke maatregelen door aanbrengen van placering en belijnen van parkeerplaats t/m kleedkamer, looproutes en aanwijzingen maar ook een livestream van een thuiswedstrijd.

Wij spelen met het coronaproof inrichten van onze organisatie en accommodatie in op de grote behoefte van onze leden om te blijven sporten en elkaar te blijven ontmoeten ook al kan dat niet meer in de omvang die we kenden en op 1,5 meter afstand. Op deze manier kunnen we het verenigingsleven in stand houden, verbinding houden met onze leden, supporters en sponsoren.

We hebben als vereniging altijd veel inzet van vrijwilligers maar merken dat deze coronacrisis nog meer vraagt van de vrijwilligers. Veel meer inzet is nodig om alles binnen de richtlijnen mogelijk te maken. De bereidheid om zich hier voor in te zetten is heel groot maar tegelijkertijd hebben we aandacht voor de thuiszitters. De oudere, kwetsbare vrijwilligers en bezoekers waarvoor de vereniging het wekelijkse uitje is door te helpen bij het onderhoud of een bezoekje te
brengen voor een wedstrijd.

We zijn getroffen door de pandemie maar kijken naar elkaar om en helpen elkaar waar nodig en kan onder het motto van de vereniging #samenmakenwehhc #vitaalgezondoverijssel #samenvoorelkaar

NieuwsThema's