Nieuwsbericht

Bewonersinitiatieven naar aanleiding van coronacrisis

15 januari 2021 | 1 minuut lezen

In Overijssel zijn een aantal fraaie bewonersinitiatieven ontstaan naar aanleiding van de coronacrisis. Ook met zo'n initiatief bezig of inmiddels afgerond? Deel het op dit platform.

De coronacrisis heeft de samenleving veel narigheid bezorgd en doet dat op de dag van vandaag nog steeds. Er zijn echter ook lichtpunten uit naar voren gekomen. Zo zijn mensen zich nog meer gaan inzetten voor de medemens en wordt de bevolking creatief in het vinden van oplossingen over wat nog wél kan. Op dit platform Samen Voor Elkaar Overijssel zijn al een aantal prachtige corona-gerelateerde bewonersinitiatieven en burgerprojecten langsgekomen. 

Jouw initiatief hier op het platform
Graag zien we ook jouw initiatief hier op het platform terugkomen. Het maakt niet uit of het initiatief net in voorbereiding is of al succesvol loopt, het gaat erom dat we elkaar inspireren en voorthelpen. Hoe kun je jouw initiatief hier delen?

> Klik rechtsboven op de rode button "Inloggen" als u nog niet eerder een account heeft aangemaakt hier. 
> Klik vervolgens op "registreren". Hier zijn geen kosten aan verbonden en het neemt slechts zeer weinig tijd in beslag
> Heeft u dit gedaan dan kunt u gebruik maken van een aantal extra functies op het platform (waaronder een overzicht van alles subsidies en fondsen op het gebied van bewonersinitiatieven) maar u kunt nu ook zelf teksten plaatsen en reageren op initiatieven van anderen. 
> Uw eigen initiatief delen op het platform kan o.a. door rechtsboven te klikken op "plaats een post". Vervolgens kunt u in een Word-achtige omgeving zeer eenvoudig uw bericht plaatsen. 
> Vul bij trefwoorden in ieder geval ook het woord "corona" in. Uw bericht komt dan ook in de lijst met bewonersinitiatieven naar aanleiding van de coronacrisis te staan 

NieuwsThema's