Nieuwsbericht

WIN een workshop Sturen op Impact

Profielfoto van Ruth Deddens
23 december 2020 | 1 minuut lezen

Het VSB biedt samen met Avance de mogelijkheid om een workshop impactmeting te winnen. De preciese impact van jouw project is waardevolle informatie voor je organisatie  en je (potentiële) financiers.

Het meten en managen van impact wordt steeds belangrijker; vaak heb je al heel veel gegevens in
huis en kun je die beter benutten. Ook zijn er soms nog meer manieren om je impact in kaart te brengen dan waar je zelf aan denkt. Als je je impact beter kunt meten, kun je er ook beter op (bij)sturen èn je impact delen met anderen.

Wat kun je precies winnen? 
In een exclusieve en interactieve online Workshop ‘Sturen op Impact’ deelt Avance impactkennis en bespreek je je eigen impactvragen- en dillemas in een groepje van 4 deelnemers van 4 verschillende organisaties. Al je vragen komen aan bod en zo kun jij verder met je eigen impactvraagstuk! Vooraf aan de workshop lever je je eigen impactvragen- en dilemma’s in zodat de specialisten van Avance de workshop kunnen voorbereiden. Ook is er een adviseur van VSBfonds aanwezig. Zo leer je ook hoe een fonds aankijkt tegen impact meten en weergeven. Naderhand kun je de opgedane kennis meteen toepassen en delen met je collega’s.

Meedoen? Ga naar https://www.vsbfonds.nl/magazine/nummer-3-dec-2020/win-een-workshop-sturen-op-impact