Activiteit

Durf te doen festival

08 december
8 december 2017
09:30 tot 17:00
Evenement
15 november 2017 | 1 minuut lezen

In 2016 bleek het Durf te Doen festival een feestje met ruim 200 deelnemers en zo’n 50 optredens, workshops, trainingen, pitches en veel informele ontmoetingen. Een festival voor, door en over lokaal initiatief.
We gaan het daarom in 2017 gewoon opnieuw organiseren op vrijdag 8 december 2017, bij dorpshuis Elckerlyc in Luttenberg. Van harte welkom bij deze winterse editie!

Je kunt weer rekenen op een inspirerende dag waar je met leuke ideeën, uitgebreid netwerk en frisse energie vandaan komt. De dag is bedoeld voor inwoners, ondernemers, bestuurders en organisaties. De eerste sprekers zijn al geboekt, waaronder de Achterhoekse inspirator Linda Commandeur.

Daarnaast zijn er verschillende initiatiefnemers en gemeenten die hun successen en missers met je delen, gaan we bijpraten met Gedeputeerde Bert Boerman, krijg je één-op-één maatwerkadvies in de 'EHBO-post', kun je leren hoe je je het best gedraagt vóór een camera en, ook niet onbelangrijk, is er volop ruimte voor informeel bijpraten bij de fijne foodtrucks.

Wil jij er ook bij zijn op vrijdag 8 december? Leuk!

Praktisch:

  • Je betaalt 10 euro entree (cash - je kunt niet pinnen) aan de zaal . Daarvoor krijg je koffie/thee en muntjes die je kunt besteden bij de foodtrucks (aanrader!!).
  • Heb je een voedselallergie, geef dat aan bij ‘opmerkingen’.
  • Parkeren is naast de deur. OV is lastiger. Kun je geen vervoer regelen en wil je opgehaald worden bij een station, geef dat aan bij ‘opmerkingen’.
  • Het is een festival zonder vaste start- en eindtijd, dus kom en ga hoe laat je wilt.
  • Wil je zeker zijn van een plekje bij een bepaalde spreker? Zorg dan dat je als eerste in de zaal zit (geen aanmelding vooraf).

Locatie

Butzelaarstraat 22
8105 AR Luttenberg
Nederland
NieuwsThema's