Activiteit

Gelukkig ben ik Plattelander

28 november
28 november 2022
19:45 tot 21:00
Bijeenkomst
Soort: Online
Profielfoto van Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen (OVKK)
18 november 2022 | 1 minuut lezen

Op 28 november gaan we online in gesprek over wat ons, als plattelanders, energie geeft en gelukkig maakt. Praat je mee?

Maandagavond 28 november vanaf 19:45  gaan we graag online met je in in gesprek tijdens het webinar ‘Gelukkig ben ik plattelander’. We gaan samen ontdekken wat mensen op het platteland gelukkig maakt. Heeft dat te maken met werk, voorzieningen dichtbij, de manier waarop we met elkaar omgaan, het weidse landschap of wat anders?  Je hoort het thema 'brede welvaart'steeds vaker voorbij komen. Wat is dat precies? Waarom is het belangrijk? Hoe kan je het vergroten? Daar gaan we het over hebben. 

Wat maakt jou een gelukkige plattelander

We hebben twee sprekers die ons meenemen in het geluk van de mensen op het Overijssels platteland. De SER Overijssel laat zein wat zij hebben ontdekt over brede welvaart op het Overijssels Platteland. Erna Ekkelkamp van Twenteboard vertelt over het Bruto Twents Geluk. 

En natuurlijk willen we ook van jullie weten: "Wat maakt jou een gelukkige plattelander?”
Er kunnen veel dingen beter en we leven in een tijd waarin vele uitdagingen op ons afkomen. Om deze uitdagingen vol energie aan te pakken, is het belangrijk om ook eens stil te staan bij wat ons energie geeft. We kijken uit naar je komst.  Je bent van harte welkom.

Meld je aan

Laat even weten dat je komt. Je krijgt de link op maandag 28 november toegestuurd. 

 

https://ovkk.nl/actueel/webinar-gelukkig-ben-ik-plattelander