Activiteit

Online training: “Communiceren met een verhaal; Storytelling!” voor #burgerinitiatieven

25 november t/m: 02-12-2020
2 november 2020 | 1 minuut lezen

Op woensdag 25 november en 2 december vanaf 19 uur, organiseren wij in samenwerking met Stimuland weer een inspirerende workshop. Dit keer zal Harry Slagman ons meenemen in de dynamiek van #storytelling waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt, gaan we snel aan de slag met het uitwerken van een eigen verhaal dat past bij de eigen werksituatie of het eigen initiatief. Verhalen die de volgende dag direct kunnen worden gebruikt. Interactief en praktijkgericht!

Natuurlijk staan we stil bij "technieken" maar dat doen we niet te lang. We hebben het over het "maken van het verschil.” Hoe maak je verbinding, hoe maak je complexe materie begrijpelijk, hoe breng je jouw boodschap met impact over en hoe zet je jezelf neer als geloofwaardige deskundige?

LET OP: er is zéér beperkt plek, #burgerinitiatieven hebben voorrang. Wacht dus niet te lang met aanmelden via info@twentsenoabers.n

Bijlagen

19 november 2020

Ik zou graag willen deelnemen aan een online sessie over storyTelling. Er zal veel belangstelling voor bestaan schat ik in. Graag hoor ik wanneer dit gaat gebeuren.

Groet, Frans Arntzen, De Buurtfabriek Deventer.
061230 5003

Dag Frans, 
leuk te lezen dat de workshop 'Storytelling' aanspreekt. Het klopt dat deze workshop vol is. Maar... het goede nieuws is, bij voldoende belangstelling gaan wij ons best doen voor een extra workshop. Zou jij mij willen mailen als jij ook op die belangstellenden-lijst wil staan? info@twentsenoabers.nl 

Good Goan, 
Lidy Noorman

NieuwsThema's