Activiteit

Bouwen in hout: werkbezoek met info en rondleiding bij Derix, fabrikant van CLT-hout · Georganiseerd door HO2Hengelo, samen groener en socialer wonen.

16 januari
16 januari 2020
09:00 tot 16:00
Evenement
4 december 2019 | 1 minuut lezen

Bouwen in hout = CLT = Cross Laminated Timber of Kruislings Gelaagd Hout. Daarmee kunnen complete huizen, scholen en gebouwen in hout worden gebouwd, zoals Hotel Jakarta in Amsterdam. Dat moderne CLT-timmerhout komt van de firma Derix. De Stichting HO2Hengelo wil een innovatief wooncomplex volledig van dat hout gaan bouwen. Energie-neutraal, CO2-opslag, circulair, duurzaam en modulair.

Wij gaan daarom op 16 januari 2020 op werkbezoek naar de CLT-fabriek van Derix met informatie over duurzaamheid en circulariteit. En daarna uiteraard een rondleiding door een van de modernste houtfabrieken in West-Europa. Dit werkbezoek staat open voor alle belangstellenden: burgers, besturen en (bouw)bedrijven. Geef je voor 19 december a.s. op via ho2hengelo@gmail.com. Het aantal deelnemers is beperkt: maximaal 50 personen.

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
4 december 2019

Het bestuur en een aantal vrienden van de Stichting HO2Hengelo gaan zeker mee op werkbezoek naar Derix op 16 januari 2020: Phyllis Wester, Jan Willem Heuten, Jos Blokhuis, Wim Wiggers, enz.

Belangstellenden, besturen en bedrijven zijn ook van harte welkom. De presentaties ter plaatse worden verzorgd door de Nederlandse vertegenwoordigers van Derix: Johan Paul Borreman en Pablo van der Lugt van Derix NL uit Liederholthuis bij Heino.

Thema's